ÖrnMalm Life update – Oktober 2021

”Life update” – An update on your own life which no one really wants or reads but you still post on your story. Urban dictionary

Hej på dig!

Jag hoppas att du har haft det bra under den gångna månaden! Själv har jag tagit en paus från koffein (kaffe och te) under hela oktober-månad vilket INTE har varit särskilt lätt, men ändock behövligt för mig och min hälsa! 

Nu går jag också på en 10 dagars penicilinkur efter ett fästingbett från vandringen längs Bruksleden en månad sedan som ledde till Borrelia!

Annat som har hänt under oktober-månad är att jag har lyckats styra över de befintliga kundrelaterade projekten som jag har varit inblandad i (inom ramen för ÖrnMalm Webbyrå) till personer som kan göra ett minst lika bra jobb som mig som projektledare!

ÖrnMalm Life update oktober 2021

Jag har gjort detta för att jag vill styra mitt företag mer och mer i inriktning mot affiliate-marknadsföring, det vill säga att skapa gratis, informativ content i form av artiklar och videon som kommer till nytta för mina medmänniskor, och komplettera dessa artiklar och videor med affiliatelänkar som i sin tur driver trafik till alla de företag som jag i nuläget samarbetar med.

Detta har också gjort att jag har kunnat ta mig tid till att se över ÖrnMalm-YouTubekanalen. Jag har hunnit klippa ihop en handfull vandringsrelaterade instruktionsvideon med videomaterial som jag filmade under min vandring längs Kungsleden i somras. Videoredigering tar SÅÅÅÅÅ mycket tid! Men det är också väldigt roligt om du frågar mig!

Vandra med lätt packning

ÖrnMalm YouTube-kanalen har sedan starten 2018 varit ett fantastiskt roligt sätt för mig att få utlopp för min kreativitet, att lära mig göra bättre och bättre videor genom att få skapa videor av alla dess slag, inte bara vandringsvideor, och under resans gång även lära mig sökoptimering av videor. 

Men framförallt så har ÖrnMalm-YouTubekanalen gjort att jag har fått möjligheten att knyta band med alla er som följer kanalen! 

Jag har fått en ny vän som heter Andreas som är en riktig friluftsfanatiker, som hittade mig via YouTube, och föreslog att vi skulle ses över en vandring! Vi har nu börjat göra gemensamma vandringsäventyr, och Andreas sambo Lisa som är konstnär och tatueringsartist kommer att börja tatuera mig från och med januari! 

Sedan mars 2018 har jag hunnit skapa alla möjliga videor på ÖrnMalm-kanalen! Det startade med en video där jag och mitt ex åkte till Barcelona och där jag sprang mitt allra första Marathonlopp. Av respekt för mitt ex har jag tagit ner den videon tills vidare.

Barcelona marathon

Därefter har det kommit upp videor om allt från hjärtskärande sånglektioner och gitarrcovers till instruktionsvideon om hur man skapar musik i Garageband, hur man odlar grönkål i pallkrage, hur man bakar kanelbulle med bitsocker i mikrovågsugn, hur man förbereder sig inför ett Ironman-triathlonlopp…

…Och ovanpå allt detta, ett par videon om entreprenörskap, en riktigt jobbig video om hur jag svek mitt ex, och inte minst flera dussin instruktionsvideor om vandring och friluftsliv.

Jag har under oktober-månad tagit mig tid till att plöja igenom tittarstatistik från kanalen för att se vilken typ av videor som uppskattas mest av er som tittar och följer ÖrnMalm-kanalen. Och det är inte direkt en kioskvältare när jag konstaterar att den absoluta majoriteten är här för att se vandringsrelaterade videor. 

Tittarstatistik

Och det passar ju alldeles utmärkt eftersom att jag älskar att göra videor som har med vandring och friluftsliv, så du kan lätt räkna ut i vilken riktning ÖrnMalm-YouTubekanalen går mot! 😉

Två stycken nya artiklar har dykt upp här på bloggen under oktober:

Friluftskök test; Gas- eller spritkök för vandring?
Vattenrening på vandring – Komplett guide

Hoppas att dessa artiklar kommer till nytta för dig, och tveka inte att tipsa om ÖrnMalm-bloggen och ÖrnMalm YouTube-kanalen för de i din vänskapskrets som har ett intresse för vandring och friluftsliv.

Vill du få en notis till din e-post varje gång jag laddar upp ett nytt månadsbrev? Prenumerera på månadsbrevet.

Jag önskar dig en härlig november ! Vi hörs igen om en månad!

Med vänlig hälsning,

ÖrnMalm

Vandra Bruksleden

Similar Posts