Behandling av personuppgifter på ornmalm.com – Gäller Fr.o.m 20 februari 2022

För ornmalm.com är personlig integritet viktigt. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du gör dem gällande. 

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text. 

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? 

Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen, såsom namn, personnummer, bilder och e-postadresser. 

Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, strukturering och lagring.

Personuppgiftsansvarig

För de behandlingar som sker inom ornmalm.com är Jakob Örnmalm personuppgiftsansvarig:

  • Org.nummer: 840924-2693
  • Adress: Jakob Örnmalm, Ringgatan 1B, 752 17 Uppsala

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig?

Den enda gången som vi samlar in personuppgifter om dig är när du väljer att prenumerera på ÖrnMalm nyhetsbrevet. Det som samlas in är det namnet och den e-postadressen som du fyller i formuläret.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter? 

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Så länge du väljer att prenumerera på ÖrnMalm Nyhetsbrevet så kommer vi att spara ditt namn och din e-postadress så att vi kan fortsätta skicka nyhetsbrevet till din inkorg.

Vad är dina rättigheter som registrerad? 

Du kan när som helst avprenumerera från ÖrnMalm Nyhetsbrevet. Skicka ett mail till ornmalm@gmail.com och skriv att du vill avprenumerera från nyhetsbrevet. Då raderar vi ditt namn och din e-postadress från vårt register över de som prenumererar på ÖrnMalm Nyhetsbrevet, och du kommer inte längre att få några nyhetsbrev skickade till din inkorg.

Kontakta oss vid frågor om hur vi behandlar personuppgifter

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter. Du kan läsa mer om GDPR hos gdpr.eu

Ändringar i integritetspolicy

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen.