ÖrnMalm LifeUpdate – Oktober 2022

Hej på dig,

Hoppas att du har haft en bra vecka, och en ännu bättre start på helgen. Det har varit en riktigt intensiv arbetsvecka för mig, men jag har glada nyheter!

Nu har ÖrnMalm Webbutiken öppnat! Adressen är ornmalm.shop

Kaffe för Vandring & Friluftsliv

Jag har lagt mitt hjärta och min själ på att göra denna allra första produktlansering så bra jag bara kan. Jag har vävt in min personlighet i varje produkt, i varje produktbeskrivning, i varje pixel och ord. Jag vill finnas där för mina medmänniskor; för dig som älskar vildmarken och friluftslivet.

Den allra första vandring- och friluftsrelaterade videon som jag laddade upp på YouTube-kanalen sommaren 2018 gav mersmak, och jag finner inga ord som beskriver hur otroligt tacksam jag är för att jag har haft dig vid min sida på denna resa! Jag hade inte kunnat göra detta utan dig.

Lättviktsvandring med Jakob Örnmalm

Jag har kämpat och krigat för att få ett stort antal (för mig helt okända) pusselbitar på plats sedan jag satte igång på allvar med denna allra första produktlanseringsprojekt tidigt i våras. Men tack och lov så har jag fått fantastiskt bra hjälp på vägen.

Jag har sedan länge förlorat tidsuppfattning på hur många timmar jag har suttit på Espresso House i Uppsala, hinkat kaffe och jobbat outtröttligt för att ro detta projekt i land.

Jakob Örnmalm på Espresso House

Jag har också lärt mig massor längs vägen. Inte minst att sådan här projekt tar mycket längre tid än planerat, framförallt när man gör det första gången i sitt liv! Det är massor som sker bakom kulisserna, och det som till slut syns på ytan är bara toppen av isberget.

Jag står oerhört ödmjuk inför uppgiften att erbjuda ÖrnMalm-märkesvaror för dig som står mig nära. Det är inget jag tar lätt på. Jag är så känslomässigt involverad i detta projekt så att det råder ingen tvekan om att jag känner en enorm press på att leverera. Mitt hjärta och min själ står på spel. Men jag måste bara våga. Livet är kort.

Kebnekaise Topptur

Jag står redo för din feedback. Jag välkomnar både ris som ros. Tunnelseende drabbar oss alla när vi finner oss djupt känslomässigt involverade i våra hjärteprojekt. Vi ser bara det vi själva vill se. Vad andra ser och tänker har vi ingen aning om. Men med hjälp av rak och ärlig kommunikation öppnas möjligheten för såväl förbättring som Win-Win-lösningar.

Men en sak är i alla fall säker; jag kommer att finnas där för dig, bäste friluftsfanatiker. Det är mitt löfte till dig. Tack för att du är med mig, tack för att vi gör det här tillsammans!

Näcktjärn

Jag önskar dig en fortsatt trevlig helg, och så ses vi snart i en ny video igen; ”Vandra Bruksleden DEL 3”.

Vill du få en notis till din e-post varje gång jag laddar upp nytt content i form av video, artiklar eller LifeUpdates? Prenumerera på ÖrnMalm Nyhetsbrevet.

//ÖrnMalm

Similar Posts