ÖrnMalm LifeUpdate – Juli 2022

Hej på dig!

Juli-månad lider mot sitt slut, så låt oss börja med en tillbakablick på det som har hänt med varumärket ÖrnMalm under den gångna månaden. Därefter gör vi en grovplanering inför Augusti-månad.

Bestiga Kebnekaise
Imorgon bitti styr jag kosan mot Kebnekaises topp! Det blir först en bilresa upp till Luleå, och där tar jag en övernattning. Dagen därpå fortsätter bilfärden till Nikkaluokta, och sedan vandring till fjällstationen. Toppturen inleds tidigt på morgonen den 2 augusti.

En ny video med en kompletterande artikel om ämnet “VANDRINGSJACKA” har publicerats på ÖrnMalm-YouTubekanalen och här på ÖrnMalm-bloggen.

ÖrnMalm-bloggen har genererat försäljningar av vandring- och friluftsutrustning till ett värde av 107 600 kr under juli månad. Eftersom att försäljningsvärdet har överskridit 100 000 kr så har min provision ökat från 8% till 9%, vilket innebär att jag får en inkomst på 9 684 kr brutto denna månad från ÖrnMalm-bloggen.

ÖrnMalm YouTube-kanalen har vuxit med 140 nya prenumeranter under juli-månad. Jag har sedan 1 juli 2022 aktiverat Adsense på både ÖrnMalm och ÖrnMalm Webbyrå-kanalerna, och tillsammans har dessa kanaler via Adsense genererat ca 1 000 kr brutto i inkomst under juli-månad.

ÖrnMalm Kaffe för Vandring & Friluftsliv – projektet, som jag nämnde i förra månadens LifeUpdate, framskrider enligt planerna. Nu är samtliga tre etiketter till kaffeförpackningarnas framsida färdigdesignade. Midnattssol kommer att vara en mellanrost, Polarnatt en mörkrost, och Korpsvart en extra-mörkrost. Vi tackar designern Katty för ett arbete som har vida överskridit våra förväntningar, och vi tackar Katty för ett engagemang av astronomiska mått!

Kaffe
ÖrnMalm Kaffe för Vandring & Friluftsliv kommer att innehålla tre olika rostningar; du väljer din egna favorit!

Planering inför Augusti-månad

  • Bestiga Kebnekaise och göra en video.
  • Fiska i Kiruna-trakterna och göra en video.
  • Skriva en artikel om ”Billig vandring” för alla som vill börja med vandring men som inte kan / vill spendera hutlösa summor pengar på dyr vandringsutrustning.
  • Bygga upp ÖrnMalm-webbutiken
  • Fortsätta driva fram Vildmarkskaffe från ÖrnMalm-projektet.

Det ser ut att bli en fullspäckad augusti-månad 🙂

Vill du få en notis till din e-post varje gång jag laddar upp nytt content i form av video, artiklar eller LifeUpdates? Prenumerera på ÖrnMalm Nyhetsbrevet.

Vi ses snart igen!

//ÖrnMalm

Similar Posts