ÖrnMalm LifeUpdate – Juni 2022

Hej på dig!

Juni-månad lider mot sitt slut, och det är dags för en ÖrnMalm LifeUpdate. Under rubriken “ÖrnMalm Juni” tar vi titt på det som har hänt med varumärket ÖrnMalm under den gångna månaden.

Sedan följer “LifeUpdate Juni”, där vi går in på de sakerna som jag vill lyfta fram som privatpersonen Jakob Örnmalm; en 37-årig svensk man med ett bagage fullt av drömmar, framgångar och misslyckanden.

Då kör vi!

ÖrnMalm Vikmugg och kaffepåse
Kaffepåse i renskinn och vikmugg från ÖrnMalm. Under hösten kommer dessa två produkter att komma ut till försäljning, tillsammans med ÖrnMalm Kaffe för Vandring & Friluftsliv.

ÖrnMalm Juni

En ny video med en kompletterande artikel om ämnet “VANDRINGSBYXOR” finns på ÖrnMalm-YouTubekanalen och här på ÖrnMalm-bloggen.

ÖrnMalm-bloggen har genererat försäljningar av vandring- och friluftsutrustning till ett värde av 112 415 kr. Min provision ligger för närvarande på 8%, vilket innebär att jag får en inkomst på 8 993 kr brutto denna månad. Ungefär häften av den summan hamnar i slutändan i min ficka. Så jag har tjänat ca 4 500 kr på ÖrnMalm-bloggen under juni 2022.

ÖrnMalm YouTube-kanalen har vuxit med 104 nya prenumeranter under juni-månad.

Fyra år har gått sedan jag laddade upp min allra första vandringsrelaterade video på ÖrnMalm YouTube-kanalen. Jag har kommit till en punkt där det har blivit dags för mig att välja ett av följande framtida spår för ÖrnMalm-varumärket:
Börja tacka ja till samarbeten med olika företag och få gratis varor som belöning, eller
börja ta fram egna produkter. Jag kommer att satsa på det sistnämnda; producera egna varor.

Varor från ÖrnMalm – Webbutik öppnar i höst på ornmalm.shop . Den första produktserien från ÖrnMalm kommer att kretsa kring kaffe för vandring och friluftsliv. Sortimentet kommer att bestå av kokkaffe och presskaffe i tre olika rostningar, samt vikmugg och kaffepåsar i renskinn.

ÖrnMalm Kaffe för vandring och friluftsliv
Jag har fått hjälp från Sveriges härligaste grafiska designer; Katty, med att ta fram etiketterna till kaffepaketen. Hon skickade dessa två designförslag till mig i förrgår, och jag ÄLSKAR DEM!❤️ Tusen tack, Katty! Du är ett geni!💪🤩

LifeUpdate Juni

Jag har nog aldrig i mitt liv jobbat så intensivt som jag har gjort under juni-månad. Detta ”nästa steg” som företagare; att börja ta fram egna varor, har varit fantastiskt roligt och lärorikt, men stundtals också frustrerande. Men så länge man håller sig ”lösningsorienterad” så blir varje motgång en möjlighet till ytterligare förbättring.

Att fokusera på kaffe som tema för denna första produktlansering har inte varit en självklarhet. Istället är det ett beslut som har vuxit fram under den kreativa processen. Det allra viktigaste för mig är att kunna erbjuda mina medmänniskor varor som jag har investerat mitt hjärta och min själ i.

Morgonkaffe
Morgonkaffe i tältet, 100% livskvalitet. Denna bild gav mig inspirationen till ÖrnMalm Midnattssol-kaffet.

Att få producera och sälja kaffe, vilket är ett livsmedel, kräver ett tillstånd från Miljö- och hälsoskyddsnämnden, vilket är en process som jag är mitt uppe i för närvarande.

Att sy kaffepåsar i renskinn är ett helt eget kapitel i sig. Det har varit som terapi för mig. Jag har tidigare nämnt att min far gick bort under våren, och det har lämnat mig allt annat än oberörd. Att slöjda, att få skapa något med mina händer, har varit ett andningshål för mig under de svåra stunderna. Att slöjda är också något som följt med mig igenom livet i olika former, framförallt knivslöjd och flugbindning.

Sy kaffepåse
Att slöjda är något som jag har hållit på med sedan barnsben tack vare mitt intresse för knivslöjd. Den kunskapen som jag samlat på mig från att ha tillverkat knivslidor i skinn har jag tagit med mig när jag börjat sy kaffepåsar i renskinn.

Vikmuggarna är visserligen varor som produceras av andra än mig själv. Men det är ert engagemang, er kärlek och era peppande kommenterar som gett mig det självförtroendet som krävs för att låta trycka ÖrnMalm-logotypen på dessa varor. Utan er hade det inte gått.

Jag avslutar denna LifeUpdate med att skicka en stor kram fylld med kärlek till dig!🤗 Tack för att du finns. Du är du, du är unik, och ingen annan kan vara som du. Du har ett uppdrag här på jorden. Det är att leva ditt liv enligt DIN melodi, du är kaptenen i ditt liv. ”I did it my way” – Frank Sinatra.

Vill du få en notis till din e-post varje gång jag laddar upp nytt content i form av video, artiklar eller LifeUpdates? Prenumerera på ÖrnMalm Nyhetsbrevet.

//ÖrnMalm

Brun kaffepåse
Kaffepåse i Cognac-brunt renskinn som rymmer ett helt kaffepaket.

Similar Posts